Ny analyse af ERP-markedet i Danmark

Devoteam er nu på gaden med ny, uafhængig analyse af ERP-markedet i Danmark. Analysen indeholder et opdateret billede af trends, produkter og leverandører på det danske marked. I dette års analyse er der fokus på nyere teknologier som AI, RPA, Blockchain, digitale assistenter, IoT mfl., som i dag er en del af ERP-landskabet og en afgørende infrastruktur i virksomheders digitale landskab. Rapporten er et uundværligt værktøj for virksomheder og organisationer, som overvejer at anskaffe sig et ERP-system, og for dem som ønsker at følge med i udviklingen inden for ERP-systemer og leverandører. Pris: 7900,- ex. moms.

Vil du have fingrene i rapporten? Bestil rapporten her.

Arrangør

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/