Få stillet dine skarpe spørgsmål, når vi samler leverandørerne i to paneldebatter. Dagens første paneldebat faciliteres af Herbert Nathan, og handler om ERP Benchmark – omkostningerne ved ERP. Hvorfor bliver det ikke billigere?

Vi skal selvfølgelig også have en snak om leverandørernes cloud offering, og hvad det betyder for kunderne. Dette sker i dagens anden debat, hvor Peter Ulka denne gang er moderator. 

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7200 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/