Dagens line-up

Programmet er i fuld gang med at blive finpudset. Vi bygger en hovedscene i Operaens foyer, som vil tage udgangspunkt i indlæg fra kunder og inspirerende oplægsholdere, som taler ind i dagens tema. Vi får naturligvis også besøg af en af Operaens dygtige sangere.

Foyens 1. etage bliver omdannet til et ERP slaraffenland. Her kan du møde de største ERP-aktører på markedet, besøge deres stande og få en uformel snak med dem om, hvad der lige præcis interesserer dig. 

Du får et unikt indblik i, hvad leverandørerne tænker om fremtidens teknologi set i forhold til deres løsninger. 

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/