Talere & indhold

Herbert Nathan
Partner, Devoteam

Velkomst + Paneldebat

Alle ERP-leverandører arbejder på at udnytte de nyeste teknologier f.eks. kunstig intelligens, IoT, RPA og talegenkendelse. Herudover er alle leverandører ved at ”satse butikken” på cloud. Den rivende teknologiske udvikling vil samtidig betyde et paradigme skifte omkring, hvordan man implementerer løsningerneFra forretningsdrevet teknologiudvikling til teknologidrevet forretningsudvikling. Dette indebærer færre implementeringer med specialudvikling, færre store opgraderingsprojekter, færre traditionelle vandfaldsprojekter og samtidig flere standardløsninger, mere forandringsledelse, flere agile implementeringer mm. Men er dette også nået ud til leverandørerne og deres kunder? Ser vi implementeringsprojekterne gennemført anderledes? Ser vi implementeringsprojekterne falde i pris i forhold til tidligere meget omkostningskrævende ERP-projekter?

Herbert byder velkommen og rammesætter konferencen. 

Herbert Nathan

Herbert Nathan er partner hos Devoteam og har inden for de seneste 25 år konsulteret over 400 virksomheder omkring diverse ERP-projekter, samt stået i spidsen for en række ERP implementeringsprojekter. Herbert har udgivet bøger og artikler inden for emnet af ERP-systemer og er en velkendt offentlig foredragsholder inden for feltet.

Ved siden af Devoteam fungerer Herbert også som business angel, og deltager i bestyrelsesarbejde og advisory boards. Læs mere

Malene Rasmussen
Director, Business Applications, IT, Terma A/S

TERMA SIKRER DATASTYRING MED IFS APPLICATIONS 10

Som dansk forsvarsindustris største aktør og leverandør til bl.a. F35 Joint Strike Fighter kampflyene er Terma på en kraftig vækstkurs. Virksomheden har øget toplinjen med tocifrede vækstrater fire år i træk og gennemfører et stigende antal projekter på tværs af de 16 globale datterselskaber. IFS Applications har siden 2001 været centralnervesystemet i Terma og understøtter den komplekse forretning som skal leve op til meget høje krav til projektstyring og sporbarhed.

Malene Rasmussen

Malene Rasmussen har arbejdet med IFS i Terma i mere end 10 år. Hun startede rejsen i 2005 som projektleder for IFS’ implementeringen i Terma Aerostructures. Hun har i en årrække arbejdet som IT Project Manager og Business Consultant, for at understøtte og lede den digitale transformation i Termas supply chain og produktion. Siden 2016 har hun haft ansvar for Business Applications-gruppen i Terma, og i foråret 2019 havde hun ligeledes ansvar for opgraderingen til IFS Applications 10.

Læs mere

Mads Henrik Bang
CEO, ØSS

DTU’s forretningsstrategi, og hvordan den understøttes af applikationer fra Oracle.

DTU er gang med en spændende transformationsprocess baseret på en række strategiske mål som skal sikre at DTU på globalt plan skal være kendt og respekteret som et førende teknisk eliteuniversitet, at DTU skal være blandt de 5 førende tekniske universiteter i Europa. For at administrationen kan understøtte målene, har DTU optimeret processer og implementeret Modern Finance and HR samt udnyttelse af nye teknologisk muligheder som SaaS, chatbot, RPA, ML. Hør, hvordan DTU understøtter sine processes med applikationer fra Oracle.

Mads Henrik Bang

Mads er Direktør for ØSS-Samarbejdet - en enhed der er ansvarlig for den strategiske retning for arbejdet med ERP services, og som arbejder med fælles løsninger til tre universiteter. Derudover er han Co Programme Lead for HCM transformation hos DTU. Han har over 20 års erfaring fra den private sektor, og har arbejdet 10 år inden for universitetet. 

Læs mere

Carsten Rytter Nygaard
Økonomichef, I/S Ugebladsdistribution

Ugebladsdistributionen arbejder med Big data og genopfinder forretningen på rekordtid med Visma Business

Det skrevne medie er presset, hvilket smitter af på hele industrien. Hør, hvordan arbejdet med Big data og rettidig omhu har sikret, at Ugebladsdistributionen har vendt udviklingen til en mulighed for at distribuere andre varer i en allerede etableret leverancemodel. Omstillingen krævede tilpasning af It-understøttelsen, hvilket blev løst hurtigt og effektivt i samarbejde med Amesto Solutions A/S og Visma Software. 

Carsten Rytter Nygaard

Carsten er i dag økonomichef hos  I/S Ugebladsdistribution, hvor han  spiller en central rolle i I/S Ugebladsdistribution fremtidige udvikling. Drevet af en naturlig nysgerrighed og lyst til at skabe forbedringer har Carsten flere års succes med transformation af virksomheder.

Læs mere

Villy Gravengaard
VP Digital Solutions, DXC Technology

Air Greenland sætter kunderne i centrum på Microsoft Dynamics 365 platformen

I foråret 2019 lancerede Air Greenland en ny kundeklub – en klub der hæver standarden når det kommer til relevans og involvering for det enkelte medlem. Hør, hvordan Air Greenland og DXC Technology ved hjælp Dynamics 365 platformen samlede data, og styrkede relationen til kunderne i Club Timmisa.

Villy Gravengaard

Uanset om det har været som konsulent eller som kunde, har digitaliseringsprojekter stået højest på agendaen hos Villy igennem de seneste 20 år. Seneste har fokus været på at levere en lang række løsninger på Microsoft Dynamics 365 platformen, hvor de konventionelle rammer for, hvad der kan lade sig gøre altid er blevet udfordret, i jagten på mere værdi for kunderne. Netop evnen til at kunne se løsningerne i en helhed, på tværs af både platforme og forretningen, er en efterspurgt og ikke mindst anerkendt kompetence – noget der endnu engang blev bevist i 2018, hvor Villy stod i spidsen for teamet, der leverede årets mest prisvindende digitale løsning i Nordeuropa. 

Læs mere

Ammara Ghulam
Head of Finance, IO Interactive A/S

Hvordan IO Interactive under stort tidspres flyttede deres ERP-løsning til skyen med Unit4 uden behov for re-implementering

Hør, hvordan Danmarks førende computerspilsudgiver, efter at have gennemgået et management buyout, løste et akut behov for at udskille deres ERP-løsning fra den tidligere ejers platform og samtidig rustede virksomheden mod kraftig vækst ved, at migrere til en moderne cloud-platform, som bedre understøtter forretningen. 

Ammara Ghulam

Ammara er Head of Finance hos IO Interactive A/S og har tidligere været Financial Controller hos Nordisk Film. 

Læs mere

Christoffer Boas
Financial Controller, IO Interactive

Hvordan IO Interactive under stort tidspres flyttede deres ERP-løsning til skyen med Unit4 uden behov for re-implementering

Hør, hvordan Danmarks førende computerspilsudgiver, efter at have gennemgået et management buyout, løste et akut behov for at udskille deres ERP-løsning fra den tidligere ejers platform og samtidig rustede virksomheden mod kraftig vækst ved, at migrere til en moderne cloud-platform, som bedre understøtter forretningen. 

Christoffer Boas

Christoffer er Financial Controller hos IO Interactive A/S, og har tidligere været Assistent Consultant hos Sunrise A/S.

Læs mere

Preben Fog Hansen
Chief Information Officer, DOVISTA

itelligence implementerer fælles SAP platform hos VELFAC og Rationel

Hør, hvordan VELFAC og Rationel med stor diversitet i processer, systemer, kulturer og høj grad af kompleksitet, på succesfuld vis blev transformeret til en fælles platform som et solidt fundament for automatisering og digitalisering.

Læs mere

Thomas Terney
Forfatter og ph.d. i kunstig intelligens

Afsluttende keynote: Hvad er kunstig intelligens egentlig?

Når man læser om kunstig intelligens i avisen, kan man godt få fornemmelsen af, at det er mere tryllestøv end teknologi. Så hvad er kunstig intelligens egentlig, og hvorfor ser vi lige nu en eksplosion inden for anvendelsen og udviklingen? Thomas Terney, forfatter og ph.d. i kunstig intelligens vil guide ind i nutidens og fremtidens intelligente verden.

Thomas Terney

Thomas Terney er en anmelderost forfatter, der både holder foredrag nationalt og international. Thomas har en ph.d. i kunstig intelligens. 

Læs mere

Kurt Friis Jensen
Sales Director, NNN ERPM Denmark & Finland, Oracle

Paneldebatdeltager

Kurt Friis Jensen repræsenterer Oracle, i begge af dagens paneldebatter, hvor han bl.a. skal tale om cloud offerings, og hvad det betyder for kunderne samt ERP Benchmark – omkostningerne ved ERP. Hvorfor bliver det ikke billigere?

Læs mere

Troels Nørgaard
Sales Executive, ERP offerings, Unit4

Paneldebatdeltager

ERP Benchmark – omkostningerne ved ERP. Hvorfor bliver det ikke billigere?  Troels Nørgaard repræsenterer Unit4, i dagens første paneldebat. 

Læs mere

Thomas Stig Nielsen
Vice President, Head of Strategy and Management Consulting, Nordic Region, itelligence

Paneldebatdeltager

ERP Benchmark – omkostningerne ved ERP. Hvorfor bliver det ikke billigere? Thomas Stig Nielsen repræsenterer itelligence, i dagens første paneldebat. 

Læs mere

Frederik Skyggebjerg
Global Pre-sales Consultant, Unit4

Paneldebatdeltager

En snak om leverandørernes cloud offering, og hvad betyder det for kunderne. Frederik Skyggebjerg repræsenterer Unit4, i dagens anden paneldebat. 

Læs mere

Kim Bursøe
Senior Business Advisor, IFS

Paneldebatdeltager

Kim Bursøe repræsenterer IFS, i begge af dagens paneldebatter, hvor han bl.a. skal tale om cloud offerings, og hvad det betyder for kunderne samt ERP Benchmark – omkostningerne ved ERP. Hvorfor bliver det ikke billigere?Læs mere

Peter Ulka
Partner, Devoteam

Paneldebat moderator

Peter er moderator på dagens anden paneldebat, hvor vi skal snakke om leverandørernes cloud offering, og hvad det betyder for kunderne.

Læs mere

Ole Rasmussen
VP Product Management, Infor

Paneldebatdeltager

Ole repræsenterer Infor, i begge af dagens paneldebatter, hvor han bl.a. skal tale om cloud offerings, og hvad det betyder for kunderne samt ERP Benchmark – omkostningerne ved ERP. Hvorfor bliver det ikke billigere?

Ole Rasmussen

Ole is responsible for the Infor M3 product line and strategies, globally, and one of the main decision makers and drivers in the continuous development of Infor M3. Ole has been with Infor/Lawson/Intentia since 2001 and has held various management positions within Product Management and Product Development.

Læs mere

Björn Torold
Technical Solution Architect, Infor

Erfaringer fra et par ERP Cloud journeys

Björn Torold søsatte sit første cloud-baserede ERP projekt i 2015, og har siden da drevet over 100 ERP cloud-projekter i Skandinavien. Bjørn vil dele nogle af Infors enestående kundecases, med virksomheder der har været på en ERP Cloud Journey, og han tager udgangspunkt i hvorfor, hvordan og projektets resultater. Indlægget afholdes på skandinavisk.

Björn Torold

Björn har bl.a. arbejdet med Movex o M3 teknologi i forskillige stillinger siden 1996. De sidste 4 år har han primært beskæftiget sig med cloud-teknologi. 

Læs mere

John T. Hummelgaard
VP Sales, DXC Technology

Air Greenland sætter kunderne i centrum på Microsoft Dynamics 365 platformen

I foråret 2019 lancerede Air Greenland en ny kundeklub – en klub der hæver standarden når det kommer til relevans og involvering for det enkelte medlem.Hør hvordan Air Greenland og DXC Technology ved hjælp Dynamics 365 platformen samlede data, og styrkede relationen til kunderne i Club Timmisa.

John T. Hummelgaard

Med 35 års erfaring inden for salg og markedsføring i it-branchen har John fulgt udviklingen tæt og altid gået i front, der hvor teknologi møder forretningsudvikling. Denne indsigt og erfaring har gennem årene bl.a. givet plads som både rådgiver og i styregrupper på en lang række projekter. John er kendt for sit dedikerede fokus, der altid sætter kundens processer i centrum og søger at styrke disse ved hjælp af den rette teknologi.

Læs mere

Kim Berg-Deleuran
Sales Director, Sales LoB, itelligence

itelligence implementerer fælles SAP platform hos VELFAC og Rationel + paneldebatdeltager

Hør, hvordan VELFAC og Rationel med stor diversitet i processer, systemer, kulturer og høj grad af kompleksitet, på succesfuld vis blev transformeret til en fælles platform som et solidt fundament for automatisering og digitalisering. Derudover deltager Kim i dagens anden paneldebat, hvor han repræsenterer itelligence, til en snak om leverandørernes cloud offering, og hvad det betyder for kunderne.

Læs mere

Christina Blicher Goth
Sales Manager, Visma ERP

Paneldebatdeltager

Christina repræsenterer Visma, i begge af dagens paneldebatter, hvor hun bl.a. skal tale om cloud offerings, og hvad det betyder for kunderne samt ERP Benchmark – omkostningerne ved ERP. Hvorfor bliver det ikke billigere?

Læs mere